miercuri, 11 martie 2015

Infractorii sunt premiați!

Infractorii sunt premiați! 


În România s-a ajuns în punctul în care un infractor este dus la pensiune după ce distruge viețile mai multor oameni. Fiindcă nu poți spune că acolo unde ți se asigură masă și casă, plus condiții decente (vezi căminele studențești pentru comparație sau spitalele, școlile și grădinițele) este sistem de detenție și că are vreo legătură cu penitenciarul.

Cu cât suferă mai mulți din cauza ta și mai tare, cu atât ai condiții mai bune la închisoare. E ca un fel de premiu.
Dacă mai ocupi și o funcție politică și din această poziție distrugi viețile a sute, mii sau milioane de oameni, cu atât mai bine! Ești și mai respectat!

Nu cred că mai este cazul să ne întrebăm de ce sunt furați, tâlhăriți și uciși oameni, la liber, în țara asta.

Ce este de făcut?
În primul rând tăcerea te face complice și ești părtaș la răul care se întâmplă, deci ia atitudine și spune tare și răspicat ce nu este în ordine.
Apoi fă demersurile legale pas cu pas. Ierarhic.

S-a tăcut și s-a înghițit prea mult în țara asta astfel încât infractorii au ajuns să trăiască în rai chiar aici, pe pământ, iar demnitatea demnitarului se măsoară în ilegalități și nu în lucruri demne, bune.

Jos cu toți!

Mai jos aveți un exemplu de cum trebuie să ne comportăm pentru ca măcar generațiile viitoare să trăiască în România. Acum doar se supraviețuiește. Și nu oricum, ci de pe o zi pe alta.

Accesează link-ul: http://public-attitude.ro/#sfaturi

Într-adevăr infractorii sunt premiați dar cel mai mare și mai important premiu pentru ei este TĂCEREA NOASTRĂ!

România suntem fiecare dintre noi! Hai România, oriunde te-ai afla!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu