vineri, 1 mai 2015

Intreprinzători români, pericolul abia începe!

Intreprinzători români, pericolul abia începe!

În urmă cu puțin timp asistam la o acțiune de forță a ANAF-ului asupra celor care încă mai mișcă ceva în România, asupra celor datorită cărora România încă mai are puls. Chiar dacă e slab dar e!
Este vorba despre firme mici și mijlocii închise pentru pretextul unor lei în plus în casa de marcat.

Toate acestea se petrec în timp ce politicienii și cățeii lor, sub oblăduirea stăpânilor de cine știe unde, șterg datorii ale unor mamuți de pe urma cărora își trag case, vile, curve, mașini. În timp ce politicienii sunt rupți complet și IREMEDIABIL de realitate, o realitate care ne arată un popor asasinat sistematic, pe toate planurile, din 1989 încoace.
Un popor asasinat, cum spuneam, care încă luptă pentru supraviețuire așa prost, incult, denaturat și sărac cum e el acuzat fiind că este complice cu asasinii în timp ce cei care se ridică din rândurile lui suferă accidente pur întâmplătoare, sunt dați afară și privați de dreptul de a-și câștiga pâinea de zi cu zi, atât ei cât și toți membrii familiilor lor.Poporul român, din sânul căruia facem și eu și tu parte, este scuipat zilnic în față și orice problemă apare el este cel care scoate castanele din foc. Da! Noi suntem tot timpul fraierii tuturor!
De ce?
Pentru că "primitivismul" nu poate concepe o abordare superioară a problemei, iar atunci când o întâlnește nu are cum să o înțeleagă, ci se agață, ca iedera și o pătrunde ca vâscul, până sufocă tot ce încă mai respiră.
Apoi, ghici ce se întâmplă cu "primitivismul"! Moare!

Am fost mai evoluați decât mulți care ne-au călcat pragul. I-am primit pe toți cu speranța că onestitatea, cinstea și omenia se află de ambele părți.
Se pare că ne-am înșelat, iar pe nevăzute, am fost orbiți și prădați, în cel mai meschin mod, de tot ce aveam.

Mulți ar vrea să mai găsească un popor care să își vadă de treabă, iar ei să prospere pe spatele lui, că deh, paraziții doar așa pot supraviețui. Pe spatele altora.
Din nefericire însă, nu ne mai putem vedea de treabă când, chiar dacă nu suntem ajutați în niciun fel, suntem strânși de gât.
Nu ne mai putem vedea de treabă când suntem loviți și furați din toate părțile. Nu ne mai putem vedea de treabă când nu mai avem CU CE face treaba respectivă din cauza unor inconștienți care distrug totul fără a avea habar de ceea ce fac, sfârșind ca, din inconștiență, să pășească exact pe pragul unor grave probleme psihice pe care, sincer, nu știu cine li le-ar mai putea rezolva.


Întorcându-mă la primele rânduri ale acestui articol vreau să trag un semnal de alarmă și să vă spun că după rumoarea făcută de ANAF cei vizați pe nedrept au început să se liniștească, chiar dacă încă sunt în alertă.
Ceea ce s-a întâmplat de fapt a fost o mușcătură pe care sistemul le-a aplicat-o pentru a-i da gata.
Spun pentru a-i da gata pentru că atunci când falimentezi o țară și când asasinezi un popor nu mai poate fi vorba despre o eroare, adică despre o greșeală a instituțiilor statului asupra propriilor cetățeni.
Nu! Răul se face voit, iar pentru cei care sunt puțin mai atenți chiar se vede, este vizibil cu ochiul liber. Ceilalți îl percep dar încă nu îl pot identifica atât de ușor sau refuză fiindcă este incredibilă una ca asta pentru sistemul lor de valori.

Oameni care muncesc pe rupte, care conduc firme, și care pun mâna fără să se sfiască de faptul că, pentru rezolvarea unei probleme, sarcina respectivă ar fi sub demnitatea lor, SE NUMESC ROMÂNI, dragilor.
Acești români, în loc de o mie, două sau trei de euro, cât câștigă lunar, ar trebui să câștige înmulțit cu zece.
Și nu o spun eu, ci mi-au spus-o cetățeni de origine... germană. Eu doar v-o transmit pentru a vedea și a conștientiza CINE SUNTEM și faptul că NU SUNTEM O PLEAVĂ așa cum ni se spune, ni se strigă sau ni se șoptește obsesiv prin toate canalele prin care se ajunge la noi.

După vâlva ANAF tocmai am asistat la un răspuns neașteptat pe care l-a primit sistemul din partea celor loviți, și anume SOLIDARITATE.
Încă o săptămână dacă ar fi continuat iureșul, România ar fi fost în stradă, iar consecințele, pentru cei ce ne-au adus în pragul distrugerii totale, erau de neimaginat.

Statul s-a retras precum un prădător încă prea slab pentru prada sa. S-a mulțumit doar cu câțiva, mai slabi, din turmă.

Acum asistăm la acțiuni concertate de slăbire asupra celor ce încă se țin cât pot de tare pe poziții, asupra celor ce încă încearcă să se unească, în munca lor constructivă, când TOTUL lucrează întru dezbinarea lor. Sunt târâți prin hățișuri legislative menite să le afecteze afacerile, munca de zi cu zi și viața.
Sunt bombardați din toate părțile și pe toate planurile cu reguli absurde menite să îi țină din ce în ce mai ocupați și să îi slăbească din ce în ce mai mult până când, se speră că, vor deveni niște prăzi suficient de slabe și de lipsite de apărare pentru a fi puse la pământ.
Ați auzit de legea bacșișului, da? Este unul din exemple.

Izolarea de turmă se practică și în lumea oamenilor și chiar ceva mai abitir decât în cea a animalelor pentru că mijloacele și planurile sunt multiple. Se numește dezbinare.
Aceasta, dezbinarea, funcționează mai bine la noi decât la animale pentru că noi pricepem mult mai multe lucruri și pe mult mai multe planuri.
Un animal de pradă nu poate merge la o antilopă să îi spun:
- Hei! Vezi că după copacii aceia iarba este mult mai fragedă și mai bună!
În cel mai amuzant caz aceasta i-ar răspunde:
- Ce naiba știi tu despre iarbă din moment ce mănânci doar... CARNE? Ups!

Chiar dacă noi suntem mai complicați rețeta este totuși simplă și se desfășoară cam așa:
- Vezi că poți câștiga mai mult dacă vinzi porcăria asta de peste mări și țări.
În acest timp, vânzând porcăria aceea, un altul, care se chinuie să susțină producția locală, este trimis în faliment, slăbit și scos de pe piață.
Vânzând porcăria aceea tu îți îmbolnăvești proprii clienți, iar boala va ajunge la tine, la familia ta.
Rezultatul?
Ne izolează unul câte unul și apoi gata, devii vulnerabil, pregătit pentru poziția de pradă.

Ceea ce nu știu asasinii, îmbătați de putere fiind, este faptul că românii sunt mai uniți decât cred ei. Cu cât scânteia va veni mai târziu, cu atât explozia va fi mai mare.
Tot mai mulți oameni nu mai au nimic de pierdut. Li s-a luat aproape tot. Asupra celorlalți se lucrează în continuare. Asiduu.

În încheiere vă scriu un gând ce mi s-a cristalizat în această dimineață și care sper să vă inspire:
Competiția este pentru oameni slabi. Cei puternici se unesc și muncesc împreună.
Nu mai dezvolt pentru că sunt convins că înțelegeți ce decurge din această muncă în echipă.

România suntem fiecare dintre noi! Hai România, oriunde te-ai afla!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu