duminică, 25 mai 2014

Roșia Montană Gold Corporation sunteți hoți, complici sau doar proști?

Roșia Montană Gold Corporation sunteți hoți, complici sau doar proști?


Ministrul Niță afirmă că Roșia Montană Gold Corporation are tot dreptul să câștige un eventual proces cu statul român.

Sursa foto: realitatea.net

Cine este statul român când se pune problema de plată, de despăgubiri? Noi suntem!
Dar când este vorba de jaf, de exploatare și de căpătuială spuneți-mi cine este statul român? Păi în niciun caz nu noi, ci ei!

Așadar, haideți să vedem cum gândesc și cum acționează mafioții!
Dau tun după tun, trădează interesul național și poporul român, vând resursele punându-le pe tavă acestor „firme/companii”.
Aceste „firme/companii” bagă bani în buzunarele fără fund ale acestor indivizi care alcătuiesc mafia statală și care au grave probleme psihice.



Dar banii pe care îi bagă în buzunarele lor sunt de fapt ai noștri.
Sunt din buzunarele noastre fiindcă firma respectivă, după ce va pune labele pe resurse, va scoate mult mai mult profit decât ar trebui în mod normal dacă ar fi să vorbim despre corectitudine, despre exploatare rațională, conștientă.

Ea, firma, după ce dă taxă de protecție mafiei statale, nu face o afacere în țara noastră, iar acea taxă de protecție și mita pe care o dă la început și-o va scoate de sute și mii de ori până la final.
Pentru că afacere înseamnă să creezi plus valoare și pentru cei din comunitatea/regiunea/țara respectivă.
Ceea ce fac ei se numește JAF!

Deci unde sunt afacerile? Nicăieri! Jaful este scopul! Exploatarea și menținerea unui nivel cât mai mare de mizerie și de sărăcie. Și mai important este ca acest nivel să fie uniform pentru întreaga societate civilă. Pentru toți cetățenii care nu sunt în cârdășie cu ei.

Ca să conchid și ca să punctez pe această invitație (din partea mafiei statale la adresa RMGC) de a se face dreptate pentru săraca și năpăstuita de soartă Roșia Montană Gold Corporation situația stă, ca și în cazul privatizărilor de până acum, astfel:
- mafia statală fură de trei ori:
                  - prima dată: a falimentat și a ras de pe fața pământului mijloacele de producție existente în domeniul respectiv, vânzând, distrugând și însușindu-și ceea ce exista deja;
                  - a doua oară: a pus mâna pe șpăgile/taxele (de protecție) și mita venite din partea acestor „afaceriști” gen RMGC.
                  - a treia oară: fură din rodul muncii aferente procesului de exploatare și producție inclusiv cotă parte din resursa extrasă.

Astfel, ei participă la un adevărat și nesfârșit festin!
Bineînțeles că între cele trei etape principale sunt o mulțime de altele mai mici sau mai mari din care dau tun după tun.

Fiindcă nu se mai satură de jaf au gândit o inginerie prin care încearcă a patra mare etapă de jaf. Cea a despăgubirilor, cum este cazul acestei invitații a lui Niță. Ministrului Niță.

Această a patra etapă este mult mai perversă decât primele trei fiindcă rolul ei nu este numai de a asigura căpătuiala, furtul și umplerea buzunarelor.
Pe lângă tunul financiar dat, scopul acestei mișcări este de a nivela și de a uniformiza gradul de sărăcie și de mizerie în care se zbate poporul român. De a ne asupri și de a ne ține PE TOȚI la un nivel linear de sărăcie și de mizerie încât să nu putem riposta. Să nu ne putem apăra. Să nu putem contracara.
În aceasta constă, din punctul meu de vedere, perversitatea acestei mișcări făcute de către sistemul mafiot statal prin gura acestui sinistru ministru.

Dar haideți să ne întoarcem la Roșia Montană Gold Corporation.

România este prinsă în ghearele unor mafioți care comit crime și infracțiuni în țara noastră, iar tu, preacinstită și preacuvioasă RMGC nu ai niciun drept la vreo despăgubire.

De ce?

Păi cum se numește cel care atunci când trece pe lângă un magazin și vede hoții cum golesc marfa de pe rafturi, în loc să alerteze poliția, intră și fură cot la cot cu ei?

Cum se numește cel care atunci când trece pe lângă un bandit, care-și violează victima într-un șanț, în loc să-l dea pe mâna justiției, își dă pantalonii jos și așteaptă la rând?

Cum se numește cel care vede un criminal cum îl înjunghie pe un om, iar el, în loc să alerteze organele abilitate, pune mâna pe bâtă, îi dă în cap celui înjunghiat pentru ca mai apoi să îl buzunărească și să îi fure ceasul de pe mână și banii din buzunare?

Aceștia, din exemplele de mai sus, se numesc COMPLICI!

În toate cele trei ipostaze, de mai sus, hoțul, violatorul și criminalul sunt indivizii constituiți în mafie statală, care au instaurat comunismul aici omorând și schingiuind românii, ne-au furat revoluția din 1989 și care, tot de atunci, au secătuit România.
Au strangulat poporul român. Pe mine, pe tine, pe NOI!

Iar tu, RMGC, tu ești doar un părtaș și un complice la jaf și ești la fel de vinovat ca și cei cu care te-ai înhăitat!
Vinovăția ta este la fel de mare ca și a celor cu care ai bătut palma pentru un pachet de țigări, pentru o erecție și pentru un ceas și un portofel.

Așa că, pregătește-te pentru „un viitor luminos”, în care românii își vor lua soarta lor și a țării în propriile mâini.

Tu, RMGC, trebuie să ne plătești NOUĂ, POPORULUI ROMÂN, despăgubiri. Și nu invers!

Este valabil pentru toate corporațiile, firmele și persoanele care au participat sau au de gând să participe la jaf, la distrugere și la crimă!
Fiindcă numai OMENIA mai salvează România!

Ar mai fi o întrebare:
Cum se numește o firmă, presupunând că ar fi bine intenționată, care intră în parteneriat și colaborează cu o altă firmă care este incompetentă și/sau instabilă din punct de vedere financiar și tehnic și care nu-și poate respecta partea de contract?

Eu zic că firma care face acest pas fără a se documenta în prealabil, fără a analiza din toate unghiurile situația și parteneriatul respectiv se numește inconștientă, incapabilă și, nu în cele din urmă, proastă! Ca să zic mai direct!
Iar o firmă proastă este menită falimentului.
Falimentul este însuși scopul existenței acestui tip de firme.

Dacă RMGC a știut toate aceste lucruri și a fost conștientă de gradul de corupție și de mafia statală din România atunci înseamnă că și-a asumat riscurile de rigoare.

În niciunul dintre cazuri România nu trebuie să plătească! Ci, din contră!

În ceea ce privește implicarea companiei Roșia Montană Gold Corporation problema se pune cam așa: sunteți hoți, complici sau doar proști?

Articolul cu declarația ministrului Niță poate fi citit pe Realitatea.net.

Un comentariu:

  1. Felicitari autorului !! Sper ca aceste vorbe vor lumina mintile romanilor care, CULMEA, apreciaza si cred in acest proiect !!!

    RăspundețiȘtergere