sâmbătă, 17 ianuarie 2015

O analiză simplă. De la țară.


O analiză simplă. De la țară.
Vă boicotez pe toți!


Avem 4!!! milioane de români afară. Cred că toți şi fiecare dintre ei au observat cum guvernele țărilor în care muncesc ÎŞI PROTEJEAZĂ oamenii care produc ceva, ORICE, prin faptul că fie nu importă produsele respective în perioada în care ele sunt obținute din producție proprie, fie le impun nişte prețuri încât nu sunt atractive şi nu se vând. Sau pur şi simplu îşi subvenționează producătorii, iar aceştia îşi văd de treabă bine-mersi.

De ce fac ei asta? Oare?
Pentru că în cazul în care crapă o verigă din lanțul importurilor (indiferent din care motiv din cele unşpe mii care pot fi) poporul țării respective merge mai departe fiindcă îşi asigură necesarul din... PRODUCȚIA INTERNĂ.

Nouă ni s-a băgat în cap că dacă munceşti şi produci ceva este ca şi cum ai comite o CRIMĂ. Şi acum cam începem să ne dăm seama de ce am fost supuşi unor asemenea manipulări...

Ne dăm seama că dacă tot mai mulți ar munci şi ar produce ceva s-ar atenta la industria producătoare de manele, iar locurile de muncă din industria urechiuşelor ascultătoare de telefoane s-ar duce în cap. Fiindcă paraziții nu sunt în stare să muncească, să gândească sau să ia atitudine şi să creeze ceva util societății. Ei sunt buni doar să asculte, să dea cu ciocul şi să-şi tocească bucile pe scaune, timpanele în telefoanele altora şi ochii pe facebook ca să vadă ce a mai zis unul sau altul.

Da, măi parazitule care citeşti şi asculți! Ne-am dat seama că guşterii de la butoane nu fac legi Big Brother pentru siguranța națională, ci pentru a vă crea vouă locuri de muncă pentru că altfel ați muri de foame.

Atât avem la ora actuală:
- industria producătoare de manele;
- industria traficului de carne vie;
- industria exploatatoare a forței de muncă;
- industria atentatorilor la siguranța națională şi
- industria de spionaj a babelor producătoare de leuştean.
Vai de creierul vostru!

Care-i soluția?
E simplă şi a dracului de grea în acelaşi timp!
Apucă-te de treabă, fă ceva constructiv, ceva ce consideri TU că te pricepi sau că ar merge. Apoi identifică-i pe cei care sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine, colaborează cu ei, ajută-i sincer, dezinteresat. Creşteți fiecare pe drumul lui sau împreună.
Vezi cine mai produce ceva în țara asta şi susține-l!
Când lucrurile se vor duce în cap îți vei mulțumi şi te vei bucura că ai hrănit şi tu, cândva, capra vecinului.

Eu îi boicotez pe toți, iar ce am scris mai sus este în semn de susținere a producătorilor români de lactate (şi nu numai) care au fost loviți puternic de către Napolact. Detalii aici.

Hai Doamne cu mintea cea de pe urmă!
Hai România, oriunde te-ai afla!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu